'FC Porto biedt 8 miljoen, Feyenoord verlangt 10 miljoen'

'FC Porto biedt 8 miljoen, Feyenoord verlangt 10 miljoen'

Feyenoord moet ernstig rekening houden met het vertrek van Jordy Clasie. Volgens Voetbal International is de kans zeer groot dat de middenvelder nog voor het einde van deze transferperiode naar FC Porto vertrekt.

Clasie wordt al weken met de nieuwe club van Bruno Martins Indi in verband gebracht, maar door het getreuzel leek de kans op een transfer steeds kleiner te worden. Achter de schermen zou er echter nog altijd druk aan een overgang worden gewerkt.

'Clasie staat op het punt Feyenoord te verlaten', schrijft Feyenoord watcher Martijn Krabbendam in de VI. 'Door FC Porto werd er al acht miljoen euro geboden op de kleine spelmaker en dat bedrag nadert de prijs, tien miljoen, die Feyenoord wil hebben.'

'Het kan dus zijn dat de Rotterdammers voor het verstrijken van de transferwindow, op 1 september, zomaar vijf in plaats van vier basisspelers heeft verkocht.' Mogelijk wacht FC Porto de Champions League-kwalificatiewedstrijden tegen Lille nog af. De Portugezen spelen woensdag in Frankrijk, dinsdag volgt de return in het eigen stadion.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties