Kazim: 'Ik speelde niet vanwege politieke reden'

Kazim: 'Ik speelde niet vanwege politieke reden'

De supporters van Feyenoord hoeven zich volgens Colin Kazim-Richards niet druk te maken om zijn fitheid. Hoewel de 27-jarige aanvaller vrijdagmiddag gepresenteerd werd bij zijn nieuwe Rotterdamse club, kwam hij ’s avonds niet in actie toen het elftal van Fred Rutten tegen sc Heerenveen speelde.

Dat de 35-voudig Turks international, die overkomt van Bursaspor, geen deel uitmaakte van de wedstrijdselectie heeft niets te maken met zijn conditie. Kazim-Richards geeft juist aan erg fit te zijn. “Ik ben altijd fit en heb een personal trainer. Maar de fans moeten weten dat de reden dat ik niet speelde een politieke achtergrond heeft en geen sportieve”, vertelt de aanvaller aan Feyenoord TV.

“Er is niets om je zorgen te maken, want ik ben fit”, benadrukt de in Engeland geboren Turk nog eens. Kazim-Richards gaat ervan uit dat hij op korte termijn zijn waarde zal bewijzen voor Feyenoord. “Ik ben ervaren, maar ik ben pas 27 jaar. Ik heb overal in Europa gespeeld en weet wat het is om wedstrijden te winnen. Die mentaliteit heb ik ook. Ik kan doelpunten maken, dat neem ik hier mee naartoe.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties