'Belachelijk dat dit in de media wordt gegooid'

'Belachelijk dat dit in de media wordt gegooid'

Fred Rutten baalt van de 'onzingeruchten' rond Wesley Verhoek. De aanvaller van Feyenoord zou veel te zwaar aan de voorbereiding zijn begonnen, maar dat is volgens de trainer niet waar.

Verhoek was naar verluidt vijf kilo te zwaar toen hij zich in juli weer meldde op Varkenoord. In navolging van zijn management, voelde ook Rutten zich op een persconferentie genoodzaakt te reageren. "Die vraag zal ongetwijfeld gesteld worden en daarom wil ik die alvast wegnemen", aldus Rutten over het vermeende gebrek aan fitheid van zijn bekritiseerde rechtsbuiten.

"Ik wil dat bij dezen repareren", zegt de Feyenoord-trainer. "Het is belachelijk dat dit soort dingen in de media wordt gegooid. Alsof hij ik weet niet hoeveel kilo te zwaar is of niet fit is... Dat is absolute onzin. Ik vind het ook niet prettig als men dit soort journalistiek bedrijft. Check het even, want het zijn onwaarheden."

Feit blijft dat Feyenoord openstaat voor een vertrek van Verhoek. De 27-jarige aanvaller lijkt door de komst van Bilal Basacikoglu niet veel kans te maken op speelminuten. De oud-speler van ADO Den Haag is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam.

Lees meer over
Wesley Verhoek Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties