'Ziyech en Toornstra vrijwel zeker naar Feyenoord'

'Ziyech en Toornstra vrijwel zeker naar Feyenoord'

FC Twente kan waarschijnlijk een dikke streep door de namen van de belangrijkste doelwitten zetten. Volgens TC Tubantia dreigt de club uit Enschede sowieso naast de alom begeerde Hakim Ziyech te grijpen. De 21-jarige spelmaker van sc Heerenveen gaat volgens bronnen van het regionale dagblad eerdaags in Rotterdam-Zuid aan de slag.

FC Twente hikte de afgelopen weken tegen fikse transfersom van vier miljoen euro aan. Ziyech heeft nog maar een contract voor een seizoen in het Abe Lenstra Stadion. Door de financiële positie van de club kunnen de Tukkers niet meer tot het uiterste gaan. Aan de verkoop van Dusan Tadic en Quincy Promes houdt men maar circa twaalf miljoen euro over, verspreid over drie termijnen.

Toornstra lijkt evenmin in De Grolsch Veste aan de slag te gaan. Feyenoord wil de middenvelder op korte termijn naar De Kuip halen zodat hij volgende week in het toernooi om de Europa League inzetbaar is. Dat geldt eveneens voor Ziyech. Toornstra heeft bij FC Utrecht een contract voor twee seizoenen en wordt al geruime tijd aan een vertrek uit de Domstad gelinkt.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties