'Mensen mogen mij alleen afrekenen op kansen en goals'

'Mensen mogen mij alleen afrekenen op kansen en goals'

Tegen ADO Den Haag mocht Manu ten koste van Mitchell te Vrede bewijzen dat hij ook vanaf de eerste minuut van waarde kan zijn. Dat was even slikken voor de man die in drie wedstrijden tegen Real Sociedad en Besiktas het gevoel kreeg de eerste keuze van Rutten te zijn. In ieder geval tot de opvolger van clubtopscorer Graziano Pelle wordt vastgelegd.

‘Ik hoorde het een paar uur voor de wedstrijd dat ik op de bank zou beginnen.’ aldus Te Vrede. ‘Het enige dat je in zo’n geval kunt doen is gretig op die bank gaan zitten.' In de media en in praatprogramma’s werd de 23-jarige spits veel onder vuur genomen. 'Ach, er wordt zo ongelooflijk veel gepraat in de voetbalwereld,' reageert Te Vrede op de kritiek tegenover Metro.

Een enkeling, zoals Van Hooijdonk nam het voor hem op. 'Ík vind dat de mensen mij alleen mogen afrekenen op de kansen die ik krijg en de doelpunten die ik maak. Gelukkig is het tegen ADO allemaal goed afgelopen en houden we geen nare smaak over aan deze wedstrijd.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties