'Feyenoord-doelwit': 'Ik heb nood aan een nieuwe uitdaging'

'Feyenoord-doelwit': 'Ik heb nood aan een nieuwe uitdaging'

Jelle Vossen heeft geen trek in een langer verblijf bij Racing Genk. De aanvaller, die de voorbije weken genoemd wordt als mogelijke nieuwe spits van Feyenoord, wil vertrekken en ook de naderende aanstelling van Franky Vercauteren als nieuwe hoofdtrainer brengt hem niet op andere gedachten.

Vossen, 25 jaar, hoopt dat er snel duidelijkheid komt over zijn toekomst. “Er moet volgende week een oplossing uit de bus komen”, vertelt de aanvaller aan diverse Belgische media. “De eventuele komst van Vercauteren verandert voor mij niets. Zijn terugkeer zou een goede zaak zijn voor de club, maar ik wil vertrekken. Ik heb nood aan een nieuwe uitdaging.” Feyenoord had naar verluidt drie miljoen euro over voor de aanvaller, die echter lijdzaam toeziet hoe de Genkies het dubbele vragen.

Vossen maakt deel uit van de selectie voor het competitieduel met Lokeren. Of dat zijn laatste duel voor de club wordt, weet hij niet. "De transferperiode duurt nog drie weken. We zullen zien. Maar ik zal wel alles geven, voor de fans. De ploeg heeft een goed resultaat nodig en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen." Vossen heeft nog een contract voor twee seizoenen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties