Vernieuwd Feyenoord TV vanavond van start

Vernieuwd Feyenoord TV vanavond van start

Het nieuwe seizoen van Feyenoord TV gaat maandag van start op FOX Sports. Het clubprogramma is dit seizoen vijf dagen per week te zien op het voetbalkanaal. Feyenoord TV zal vanaf dit voetbaljaar meer nadruk leggen op de actualiteit, met dagelijks verslag van de ontwikkelingen in De Kuip. De focus ligt daarbij op het eerste elftal, maar daarnaast blijft er uiteraard ook aandacht voor de veel geroemde jeugdopleiding van de club. Feyenoord TV is vanaf maandag elke werkdag te zien om 18.50 uur op FOX Sports Eredivisie 1. Het clubprogramma wordt om 19.50 uur herhaald op FOX Sports Eredivisie 3.

Feyenoord TV krijgt vanaf dit seizoen naast Peter Houtman een nieuwe presentator. Houtman zal onder meer wekelijks een quiz voor zijn rekening nemen over de aankomende tegenstander van Feyenoord. Supporters kunnen hieraan via de officiële Feyenoord Facebookpagina aan deelnemen.

In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen is maandag onder meer aandacht voor de afsluitende training van Feyenoord op Varkenoord voor vertrek naar Istanboel, terwijl ook wordt teruggeblikt op de voorbereiding van de selectie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties