'Napoli vraagt Feyenoord om week bedenktijd over Zapata'

'Napoli vraagt Feyenoord om week bedenktijd over Zapata'

GERUCHTEN-TOPIC | In dit topic worden alle Feyenoord-gerelateerde geruchten geplaatst. De betrouwbaarheid van vele bronnen zijn niet of nauwelijks te controleren dus neem sommige berichten met een korreltje zout.

03-08-2014 | 'Napoli vraagt week bedenktijd aan Feyenoord'
De reis van technisch directeur Martin van Geel naar Napels lijkt op korte termijn niet veel op te leveren. Feyenoord is geïnteresseerd in Napoli-spits Duvan Zapata, maar zijn huidige werkgever zou om een week bedenktijd hebben gevraagd. De club wil coach Rafael Benitez de tijd geven om een beslissing te nemen of Zapata (tijdelijk) mag vertrekken. De Rotterdammers zouden naar verluidt een bod van vijf miljoen euro hebben neergelegd in Italië, maar zij moeten dus nog even wachten op een antwoord. (Area Napoli)

01-08-2014 | 'Spits Şişmanoğlu verkast niet naar Feyenoord'
Feyenoord kan de komst van Besiktas-spits Ömer Şişmanoğlu vergeten. De aanvaller heeft vanavond bekend gemaakt waar hij dit seizoen zijn wedstrijden zal spelen. De keuze van Şişmanoğlu is gevallen op het Turkse Eskişehirspor, de nummer zeven van vorig seizoen. Feyenoord was ook geïnteresseerd in de diensten van de aanvaller, maar vist dus achter het net. (Haber1903)

01-08-2014 | 'Turks Feyenoord-target maakt vanavond keuze over verhuur'
Ömer Şişmanoğlu, spits van Feyenoord-opponent Besiktas, maakt vanavond bekend waar hij dit seizoen zijn wedstrijden zal gaan spelen. De aanvaller mag verhuurd worden, nadat de Turkse club deze zomer Demba Ba aantrok. Feyenoord is geïnteresseerd in de diensten van de spits. Ook het Turkse Eskişehirspor, de nummer zeven van vorig seizoen, wil de spits een seizoen huren. (Haber1903)

26-07-2014 | 'Premier League-clubs azen op komst Feyenoord-talent'
Nadat Feyenoord eerder deze zomerse transferperiode al afscheid heeft genomen van Daryl Janmaat, Graziano Pellè en Bruno Martins Indi, moet de club wellicht ook rekening houden met een transfer van Jean-Paul Boëtius. Meerdere clubs zijn namelijk geïnteresseerd in de aanvaller, zo meldt Kick Off. Onder andere Tottenham Hotspur wordt genoemd. (Kick Off/Soccernews.nl)

Lees meer over
Zapata
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties