'Feyenoord denkt aan huur van spits van Besiktas'

'Feyenoord denkt aan huur van spits van Besiktas'

Woensdagavond speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen Besiktas, in de derde voorronde van de Champions League. De Rotterdammers beginnen waarschijnlijk met Mitchell te Vrede in de punt van de aanval, omdat er nog geen vervanger voor Graziano Pellè is aangetrokken. Bas Dost geldt nog altijd als de belangrijkste kandidaat en ook de naam van Jelle Vossen wordt genoemd.

In de Turkse media duikt nu het gerucht op dat Feyenoord ook een spits van Besiktas op de korrel heeft. Het gaat om de 24-jarige Ömer Sismanoglu, een in Hamburg geboren speler met de Turkse nationaliteit, die vorig seizoen werd aangetrokken door Besiktas. In zijn eerste jaar bij de club kwam hij echter niet verder dan tien competitiewedstrijden, waarvan slechts een als basisspeler.

Besiktas versterkte zich onlangs met Demba Ba, die werd overgenomen van Chelsea, en dus ziet het er niet naar uit dat Sismanoglu volgend seizoen veel meer zal gaan spelen. De aanvaller is beschikbaar voor een verhuurperiode en na Eskisehirspor en Caykur Rizespor is volgens Habertürk nu ook Feyenoord in beeld om Sismanoglu een seizoen te lenen. Mogelijk wordt hier woensdag wel over gesproken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties