'De Kannibaal bestaat nog, dat ga ik bewijzen aan mezelf'

'De Kannibaal bestaat nog, dat ga ik bewijzen aan mezelf'

Khalid Boulahrouz hoopt bij Feyenoord zijn kwaliteiten weer te kunnen tonen. Lang hoefde hij niet na te denken over de overstap naar De Kuip. Zeker niet omdat hij Robin van Persie opbelde voor advies en de woorden van de Rotterdammer zijn te voorspellen.

‘We bellen elkaar altijd als er beslissingen worden genomen. Wat is jouw advies? Hoe denk jij erover? ‘’Zeker doen”, zei Robin, in dit geval natuurlijk helemaal, want Feyenoord is ook zijn club. Maar verder heb ik hem met rust gelaten, hij zat met zijn hoofd middenin het WK', aldus Boulahrouz in Voetbal International.

Ooit noemde ze de routinier De Kannibaal. ‘Die bestaat nog, met alles erop en eraan. Ik ben nog steeds dezelfde speler als vroeger. Dat ga ik bewijzen, niet aan de supporters, de journalisten of wie dan ook. Maar aan mezelf. Na al die jaren ben ik nog steeds op zoek naar het mooiste gevoel dat er bestaat: een wedstrijd met ziel en zaligheid spelen en winnen. Tegen dat gevoel kan niks op.'

Lees meer over
Boulahrouz Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties