Van Geel: 'Villalba staat inderdaad op onze lijst'

Van Geel: 'Villalba staat inderdaad op onze lijst'

Volgens De Telegraaf willen ze bij Feyenoord deze week nog één of twee nieuwe spelers presenteren. Dat zou zomaar de Argentijn Héctor Villalba kunnen zijn. De rappe aanvaller heeft een afkoopsom in zijn contract staan en kan voor 2,4 miljoen euro vertrekken.

Technisch directeur Martin van Geel bevestigt dat Villalba in beeld is om de Rotterdamse aanvalslinie te versterken 'Hij staat inderdaad op onze lijst', vertelt hij in het Algemeen Dagblad. Hoewel het 20-jarig talent ook wel eens in de punt van de aanval heeft gespeeld, zien ze hem in De Kuip als flankspeler.

Villalba kan zowel als links- als rechtsbuiten uit de voeten en is dus niet in beeld om de naar Southampton vertrokken Graziano Pellè op te volgen. Daarvoor is Bas Dost in beeld, al blijkt de oud-topscorer van de eredivisie vooralsnog te duur. De club neemt snel een besluit over het overnemen van Villalba.

Lees meer over
Villalba
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties