'Ze hebben vertrouwen in Manu, Vilhena maakt indruk'

'Ze hebben vertrouwen in Manu, Vilhena maakt indruk'

Fred Rutten werkt op de trainingen steeds meer toe naar een vaste basiself. Door de terugkeer van de internationals is dat nu ook eindelijk mogelijk. Het middenveld blijft intact en ook doelman Erwin Mulder kan weer op een basisplaats rekenen.

In de verdediging en de aanval is er minder zekerheid voor de spelers. Mitchell Te Vrede lijkt de logische vervanger van Graziano Pellè totdat er een nieuwe spits komt, maar volgens Martijn Krabbendam hebben ze in De Kuip nog vertrouwen in Elvis Manu. ‘Bij Feyenoord hebben ze nog geloof in hem. Ze denken allemaal dat Manu een hele verrassende speler kan worden met zijn snelheid, techniek en kracht. Maar er moet nog wel wat geschaafd aan worden', vertelt de journalist op VI-Premium.

Het is in ieder geval duidelijk dat er wel nog wat bij moet komen bij de Rotterdammers. ‘Van Geel is aan zet. Hij heeft de afgelopen jaren goed werk verricht. De club is in ieder geval weer een nationale topclub. Hij moet nu met goede spelers komen om de volgende stap te maken.' Daarnaast moeten de talenten zich doorontwikkelen en met name Tonny Vilhena maakt een goede indruk. 'Hij maakt een hele goede indruk op de trainingen, heel sterk.'

Lees meer over
Elvis Manu Manu Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties