'Stefan de Vrij kan telefoontje van Van Gaal verwachten'

'Stefan de Vrij kan telefoontje van Van Gaal verwachten'

Stefan de Vrij moet er serieus rekening mee gaan houden dat hij binnenkort een telefoontje krijgt van Louis van Gaal. De coach van Manchester United heeft een tekort aan verdedigers en is zeer gecharmeerd van de Nederlands international, schrijft De Telegraaf vandaag.

In een oefenwedstrijd tegen LA Galaxy moest Van Gaal noodgedwongen met een 3-5-2 opstelling spelen. Chris Smalling, Johny Evans en Phil Jones vormden de achterhoede, terwijl na rust een middenvelder in de laatste linie geposteerd werd. "Ik heb geen andere verdedigers", erkende de oud-bondscoach na afloop. "En dus moest ik spelers opstellen die eigenlijk niet geschikt zijn voor de positie."

Mats Hummels zou volgens geruchten de eerste keus zijn van United, maar de Duitse verdediger zou naar verluidt bij Borussia Dortmund willen blijven. De Vrij komt dan al snel in beeld. Feyenoord heeft al kenbaar gemaakt dat de 22-jarige speler mag vertrekken bij een goed bod. United zit niet verlegen om financiële middelen, dus als ze in Engeland De Vrij écht willen hebben, dan lijkt een akkoord snel bereikt.

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties