'Lazio heeft ook interesse in acht miljoen kostende Clasie'

'Lazio heeft ook interesse in acht miljoen kostende Clasie'

Naast FC Porto hebben ook Southampton en Lazio interesse getoond voor Jordy Clasie (23). Feyenoord wil de tienvoudig Oranje-international in principe niet verkopen en vraagt een transfersom van acht miljoen euro.

Verder staat Terence Kongolo in de belangstelling van Southampton, VfB Stuttgart en Hamburger SV. De verdediger blijft het liefst bij Feyenoord, maar dan moet daar wel een substantiële salarisverbetering tegenover staan omdat hij nu nog tot de minst verdienende spelers van de club behoort. Voor hem geldt echter hetzelfde als voor Clasie: hij mag in principe niet weg, want Feyenoord waakt voor een leegloop. Eerder vertrokken immers al Bruno Martins Indi (FC Porto), Daryl Janmaat (Newcastle United) en Graziano Pellè (Southampton).

'Als we Stefan de Vrij verkopen is het afgelopen', zei technisch directeur Martin van Geel eerder al. 'We willen zelf dit seizoen ook met een sterk elftal voor de dag komen.' Overigens had tot begin deze week nog geen club zich gemeld voor de verrassend goede WK-ganger De Vrij. 'Daarover verbaas ik me wel', zegt Van Geel. 'Maar het is nog vroeg in de transferperiode. Ik kan me niet voorstellen dat het zo rustig blijft.'

Clasie zal volgende week tegen Besiktas (voorronde Champions League) gewoon weer aanvoerder van Feyenoord zijn. Ervan uitgaande dat hij dan nog in De Kuip speelt. De international nam vorig seizoen de band over van Graziano Pellè, die op zijn beurt Stefan de Vrij was opgevolgd.

Opvallend: Op de website spreekt VI over een transfersom van acht miljoen euro, in het papieren magazine schrijft men echter: 'Hoe hoog die is voor iemand die nog een contract voor twee jaar heeft, zegt de club niet. Het is in elk geval meer dan acht miljoen euro.'

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties