'Indruk dat ze ons in een hoek proberen te zetten'

'Indruk dat ze ons in een hoek proberen te zetten'

Martin van Geel baalt van de opmerkingen dat Feyenoord in de problemen dreigt te komen, als er na het vertrek van diverse basisspelers geen adequate vervangers zullen worden aangetrokken. Volgens de technisch directeur is er niets aan de hand en hoeft niemand zich zorgen te maken.

De fans van de Rotterdamse club hoeven zich dan ook niet druk te maken nu er na de transfer van Graziano Pellè nog geen nieuwe spits is vastgelegd. Dat er verhalen verschijnen die het tegendeel beweren, is Van Geel in het verkeerde keelgat geschoten. “Ik heb de indruk dat ze ons in een hoek proberen te zetten”, vertelt de beleidsbepaler aan het Brabants Dagblad. “Als er bij PSV of Ajax een handvol spelers vertrekt, dan vinden we dat met z’n allen heel normaal. Maar als er drie spelers bij Feyenoord weggaan, dan moeten wij ons meteen zorgen gaan maken. Ik vind dat onterecht.”

Van Geel benadrukt dat Feyenoord bereid is om verdediger Stefan de Vrij nog te laten gaan, maar dat er daarna niemand meer weg mag. Volgens De Telegraaf betekent dit dus ook dat Jordy Clasie in Rotterdam blijft. De middenvelder zou op het verlanglijstje van FC Porto staan, maar hoeft er niet op te rekenen dat zijn huidige club mee zal werken aan een transfer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties