'John Guidetti kan naar Dinamo Moskou'

'John Guidetti kan naar Dinamo Moskou'

John Guidetti kan zijn carrière vervolgen bij Dinamo Moskou. Volgens het Zweedse Aftonbladet is de Russische club bereid om de gevraagde transfersom voor de oud-Feyenoorder te betalen én kan zij verzekeren dat de spits hetzelfde salaris zal ontvangen als bij Manchester City.

Momenteel speelt Guidetti gewoon met zijn werkgever mee in de voorbereiding op het komende Premier Leagie-seizoen. Zondag begon de Rotterdamse publiekslieveling nog in de basis in het oefenduel tegen Dundee United. Op veel speeltijd hoeft hij echter ook komend seizoen niet te rekenen.

De krant weet dat Guidetti open zou staan voor een vertrek naar Rusland om daar ervaring op te doen. Een binnenlandse verhuur aan Stoke City leverde de doelpuntenmaker immers weinig minuten op. City bepaalt op basis van de voorbereiding of ze het nog één jaar doorlopende contract willen verlengen, al is nog maar de vraag of Guidetti dat überhaupt zou willen.

Feyenoord werd eerder ook genoemd als een club waar hij mogelijk kon terugkeren. De Rotterdammers kunnen het bijna twee miljoen euro bedragende salaris echter niet ophoesten en er heersen twijfels over de fysieke gesteldheid van Guidetti. TD Martin van Geel richt zich dan ook op Bas Dost, al zit in die onderhandelingen vooralsnog weinig vaart

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties