Feyenoord wil aanvoerder Clasie koste wat kost behouden

Feyenoord wil aanvoerder Clasie koste wat kost behouden

Feyenoord is niet van plan om Jordy Clasie deze transferzomer te verkopen. De aanvoerder van de Rotterdammers staat in de belangstelling van FC Porto, maar in De Kuip willen ze niet meewerken aan een vertrek. Alleen bij zeer extreme bedragen is een overgang bespreekbaar, meldt RTV Rijnmond.

Volgens journalist Jan-Dirk Stouten gaan ze bij Feyenoord er dan ook vanuit dat de leegloop na het vertrek van Graziano Pellè, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Stefan de Vrij stopt. Die transfers lijken de club samen meer dan 30 miljoen euro te gaan opleveren, wat de club deels (25-50%) kan herinvesteren.

Van het eerder genoemde viertal heeft alleen De Vrij nog geen club gevonden. Pellè speelt komend seizoen in het shirt van Southampton, Janmaat ondergaat morgen zijn keuring en tekent daarna bij Newcastle United en hetzelfde geldt voor Martins Indi maar dan bij FC Porto.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties