Feyenoord wil optie tot koop bij huur Bas Dost

Feyenoord wil optie tot koop bij huur Bas Dost

Bas Dost is de eerste keuze voor Feyenoord om de naar Southampton vertrokken Graziano Pellè op te volgen. De spits moet de training nog hervatten na een operatie aan zijn enkel eind mei én VfL Wolfsburg lijkt pas te willen meerwerken aan een vertrek als ze een vervanger in huis hebben, maar beide clubs praten volgens De Telegraaf de komende dagen verder.

De komst van Dost leek in eerste instantie te hoog gegrepen, maar technisch directeur Martin van Geel lijkt er toch vertrouwen in te hebben dat hij de oud-topscorer van de eredivisie los kan weken bij de Duitsers. Het zou gaan om een huur met optie tot koop. Dost zelf is bereid om een flink deel van zijn salaris in te leveren om weer wekelijks te kunnen spelen in zijn vaderland.

Over zo'n twee weken staat het eerste duel in de voorronde van de Champions League al gepland. Of Dost dan al beschikbaar is voor Feyenoord is de grote vraag.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties