'Lazio-directeuren naar Rotterdam voor nieuwe poging'

'Lazio-directeuren naar Rotterdam voor nieuwe poging'

De kans dat Stefan de Vrij na het WK van Feyenoord naar Lazio verhuist is nog altijd aanzienlijk. De mandekker heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Italië en hij heeft zelfs al een persoonlijk akkoord met de club uit Rome. De onderhandelingen tussen de clubs zitten echter vast en daarom komt de top van het Lazio-bestuur in actie, zo meldt Il Messaggero.

Algemeen directeur Claudio Lotito en technisch directeur Igli Tare van de Italiaanse topclub willen direct na het WK naar Rotterdam afreizen voor gesprekken met Feyenoord. Er zit nog een flink verschil tussen vraag en aanbod en dus is er werk aan de winkel voor de Lazio-top. Feyenoord vraagt twaalf miljoen euro, het laatste bod van Lazio was vijf miljoen euro.

Omdat het contract van De Vrij nog maar een jaar doorloopt zal Lazio niet tot twaalf miljoen willen gaan, al is de onderhandelingspositie van Feyenoord zeker niet slecht. De Rotterdammers kunnen door de goede prestaties van De Vrij op het WK een fors bedrag vragen.

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties