Rutten: 'Feyenoord is grootser dan ik had verwacht'

Rutten: 'Feyenoord is grootser dan ik had verwacht'

Fred Rutten staat nu zo'n anderhalve week voor de groep van Feyenoord. De trainer voelt zich op zijn gemak bij de Rotterdammers en kijkt soms zijn ogen uit. Iedereen heeft namelijk een beeld bij de club, maar als je er eenmaal werkt, merk je pas echt hoe bijzonder Feyenoord is.

'De club voelt als een warm deken. Het is een geweldige club. Met hele trouwe supporters, dat merk je al als je het trainingsveld opgaat. Meestal is de graadmeter daarvan het tankstation. Als ik moet tanken dan weet ik dat ik bij Feyenoord werk. Dat geeft een heel prettig gevoel. Feyenoord is groot, maar zo groot had ik niet verwacht', vertelt de coach tegenover RTV Rijnmond.

Rutten verliest met Bruno Martins Indi zijn eerste speler. 'Zoals ik het heb begrepen is het op een haar na rond. Ik vind het een hele aardige jongen, heb hem laatst nog aan de lijn gehad. Alleen ik ga mijn energie niet stoppen in spelers die er niet zijn, maar in de spelers die er wel zijn, want die vragen de aandacht.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties