Lamprou snapt coach: 'Maar voel me niet minder dan Mulder'

Lamprou snapt coach: 'Maar voel me niet minder dan Mulder'

Kostas Lamprou komt komend seizoen uit voor Willem II. De doelman van Feyenoord wordt voor één seizoen verhuurd aan de promovendus. Met de overstap hoopt de Griek vertrouwen en ritme op te doen, waardoor hij hopelijk snel weer in beeld komt bij de nationale ploeg. 'Ik ga alles geven om de club te helpen erin te blijven. Dit is een heel mooie kans.'

Ook eredivisionisten Excelsior en FC Dordrecht hadden interesse. 'Ik werd gebeld door vrienden toen ik op vakantie was bij mijn ouders dat Willem II zich gemeld had bij Feyenoord. Ik vond het altijd al een mooie club. Daarna belde Willem II zelf op. Die persoonlijke benadering was voor mij belangrijk', aldus Lamprou in het Brabants Dagblad.

De goalie heeft geloof in eigen kunnen. 'Ik ben een goed meevoetballende keeper. Andere sterke punten zijn mijn reflexen en het feit dat ik goed op situaties kan anticiperen. Tuurlijk heb ik mindere punten, maar die houdt een keeper voor zichzelf natuurlijk. Ik weet dat er soms gezegd wordt dat ik te klein ben, iedereen mag zijn eigen mening hebben.'

In Rotterdam-Zuid verloor hij echter steevast de concurrentiestrijd met eerste doelman Erwin Mulder. 'Jammer dat de trainer daarna weer voor Erwin koos. Ik begreep het wel, want hij heeft meer ervaring. Aan de andere kant voel ik me niet minder dan Erwin. Het gaat allemaal om vertrouwen krijgen en ritme opdoen', besluit hij.

Lees meer over
Kostas Lamprou
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties