Eerste bod Southampton op Pelle bijna lachwekkend

Eerste bod Southampton op Pelle bijna lachwekkend

In het spel rond Graziano Pellè heeft Southampton een eerste bod gedaan. De Engelsen openden met een bedrag van rond de zes miljoen euro, wat door Feyenoord nog net niet lachend werd genegeerd.

De Rotterdammers willen twaalf miljoen voor de clubtopscorer en geen cent minder. Feyenoord weet dat Southampton geld in kas heeft na de verkoop van Luke Shaw aan Manchester United (36 miljoen) en de aanstaande transfer, voor vermoedelijk hetzelfde bedrag, van Adam Lallana naar Liverpool.

Als in Zuid-Engeland de kassa zó hard rinkelt, wil Feyenoord daarvan iets terugzien in de transfersom voor Pellè, die zelf ook zo zijn eisen heeft en in de Premier League een jaarsalaris van tussen de anderhalf en 1,8 miljoen pond kan gaan verdienen. Nog deze week hopen beide clubs wél tot een akkoord te komen.

Southampton begint vandaag aan de eerste training onder leiding van de nieuwe manager Ronald Koeman. Hij hoopt de spits, zijn eerste prioriteit, zo snel mogelijk te kunnen begroeten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties