Janmaat: 'Verlaat Feyenoord alleen voor echt goede club'

Janmaat: 'Verlaat Feyenoord alleen voor echt goede club'

Daryl Janmaat is voorlopig niet bezig met een vertrek bij Feyenoord. Dat komt enerzijds omdat de vleugelverdediger met zijn hoofd volledig bij het WK zit en anderzijds omdat geen enkele club zich concreet bij Janmaat of Feyenoord gemeld heeft.

‘Ik heb me tijdens dit WK echt niet beziggehouden met mogelijke interesse van clubs. Ik heb vooraf tegen mijn zaakwaarnemer Rob Jansen gezegd dat ik me volledig wilde focussen op het toernooi. Alleen bij concrete aanbiedingen wilde ik ingelicht worden. Dat is niet gebeurd', vertelt de 24-jarige speler in de nieuwe Voetbal International.

Zijn naam blijft echter rondzoemen bij Napoli. 'De komende periode zal ik wel merken of er clubs komen. Of niet. Ik ben klaar voor een stap hogerop. Maar ik verlaat Feyenoord alleen voor een echt goede club. Alles moet kloppen. Maar nogmaals, mijn aandacht ligt daar nu totaal niet. Het winnen van de Wereldbeker is het hoogste wat je als voetballer kunt bereiken. Daar moet voorlopig alles voor wijken.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties