Jeugdig drietal zet vandaag krabbel onder profcontract

Jeugdig drietal zet vandaag krabbel onder profcontract

Mondeling waren Calvin Verdonk, Jari Schuurman en Bart Nieuwkoop al rond met Feyenoord over hun eerste driejarige profcontract. Vanmiddag wordt er echter ook daadwerkelijk geproost, want dan volgen de officiële krabbeltjes op de in De Kuip klaarliggende verbintenissen.

Het geeft het veranderende vizier van de Rotterdamse eredivisionist maar weer eens aan. Waar in het verleden spelers uit alle delen van de wereld werden aangetrokken, heeft de club zich nu gericht op haar eigen jeugdopleiding waar elk jaar weer een pareltje doorbreekt.

Nu kunnen de supporters nog genieten van spelers als Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena, maar binnen afzienbare tijd zal de volgende generatie aankloppen aan de deur van de eerste selectie.

EDIT | Foutje! Jari Schuurman wacht nog tot aanstaande woensdag om zijn handtekening te zetten, zo bevestigt hij zojuist hoogstpersoonlijk op zijn twitter-pagina. Gelukkig weten we in Rotterdam wat geduld is, dus dat weekje extra kan er wel bij.

Lees meer over
Verdonk Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties