Van Hanegem eist excuses: 'Stadion is ontheiligd'

Van Hanegem eist excuses: 'Stadion is ontheiligd'

Willem van Hanegem spreekt in het Algemeen Dagblad zijn walging uit over de veldvernielingen van de Ajax-fans in De Kuip tijdens de bekerfinale. ‘Het stadion van Feyenoord is door een bekerfinale ontheiligd’, zegt De Kromme in zijn wekelijkse column.

‘De grasmeester had de tranen in zijn ogen staan. Ik ook bijna’, vervolgt de Feyenoord-legende. ‘De KNVB en Ajax hebben iets goed te maken bij alle voetballiefhebbers in ons land. Opsporen, straffen en wel zo snel mogelijk. En een excuus aan Feyenoord lijkt me ook wel op zijn plaats.’

Ondertussen lijken de Ajax-fans zich doelbewust of niet buitenspel te hebben gezet voor de Klassieker van volgend seizoen. ‘Aboutalebs eerdere inschatting uitsupporters nog niet toe te staan, was misschien wel de juiste’, vertelt PvdA’er Leo Bruijn in het Rotterdams Dagblad. Aboutaleb neemt het incident in ieder geval mee in zijn evaluatie.

Lees meer over
Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties