'Een mooier afscheid kan ik me niet wensen'

'Een mooier afscheid kan ik me niet wensen'

Feyenoord kan over twee weken thuis tegen SC Cambuur de tweede plaats - en dus de voorronde van de Champions League - veiligstellen. "Een mooier afscheid kan ik me niet wensen. Laten we het in De Kuip afmaken", glunderde trainer Ronald Koeman na de 2-0 zege van Feyenoord bij PSV. "Dat ze dat feestje in Amsterdam nog even uit moeten stellen, gun ik ze wel", zei de trainer met een glimlach en een knipoog.

Koeman: "Dit is een grote stap naar de tweede plek en de zege is verdiend ook. Er is geen mooiere plaats dan het in eigen stadion af te maken."

De coach vond dat zijn ploeg het duel al voor de rust het duel had moeten beslissen. "Ook als we het na de rust slimmer hadden aangepakt, had het eerder beslist kunnen zijn. Maar het ontbrak ons aan de rust en het overzicht om meer goals te maken, want dat zat er wel in. Als Graziano Pelle echt goed was geweest hadden we makkelijk nog dikker kunnen winnen. Dat weet hij zelf ook", aldus Koeman.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties