Koeman: 'PSV moet van heel goeden huize komen'

Koeman: 'PSV moet van heel goeden huize komen'

Hoofdtrainer Ronald Koeman zet de verhoudingen voor zondag nog maar eens op scherp. Feyenoord is met een sterke serie op weg naar de tweede plaats in de eredivisie en PSV is de volgende horde om voorronde Champions League veilig te stellen. 'Zij moeten echt van heel goeden huize komen om zondag te winnen', zegt een zelfverzekerde Koeman in het Algemeen Dagblad.

Als de Rotterdammers op de tweede plek eindigen dan kan er op een waardige manier afscheid genomen worden van Koeman. Dat ziet ook technisch directeur Martin van Geel. 'Dat verdient hij ook echt. Feyenoord en Koeman hebben elkaar weer op de kaart gezet.'

Een bijkomend voordeel voor de supporters van Feyenoord is dat een overwinning het titelfeest van de aartsrivaal laat uitstellen. 'Nog even dat titelfeest daar uitstellen. Dat zou lekker zijn. Bovendien heeft Ajax zelf nog niet gewonnen van Henk Fraser, die ADO weer helemaal op de rails heeft gezet', waren de woorden van enkele supporters op de training van gisteren.

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties