De Vrij en Janmaat in de verkoop bij Feyenoord

De Vrij en Janmaat in de verkoop bij Feyenoord

Stefan de Vrij en Daryl Janmaat worden deze zomer in de etalage gezet voor een verkoop. Feyenoord schort de onderhandelingen voor een contractverlenging van het duo op en wacht op buitenlandse interesse in de zomerse transferperiode. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

In De Kuip willen ze graag de laatste restanten van de schuld wegwerken en de club denkt met een transfer van De Vrij en Janmaat in één klap kerngezond te kunnen zijn. De Rotterdammers moeten nog een negatief eigen vermogen van vijf miljoen euro wegwerken en het gevraagde transferbedrag ligt daar in ieder geval boven. Fred Rutten heeft dan ook de toezegging gekregen dat hij een deel van de opbrengsten mag gebruiken om de selectie kwalitatief op peil te houden.

Mochten de buitenlandse clubs het laten afweten dan bestaat alsnog de mogelijkheid dat het tweetal een nieuw contractvoorstel van Feyenoord krijgt. Technisch directeur Martin van Geel bevestigt dat hij op de korte termijn in ieder geval niet gaat onderhandelen met De Vrij en Janmaat. 'Die gesprekken zijn stilgelegd, we wachten de zomer af', zegt hij over het onderhoud met Janmaat. 'Bij De Vrij hebben we al eerder besloten om tot na het WK te wachten.'

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties