Van Geel: 'Ze hebben niet gebracht wat wij ervan verwacht hadden'

Van Geel: 'Ze hebben niet gebracht wat wij ervan verwacht hadden'

Otman Bakkal en Samuel Armenteros lijken aan het einde van dit seizoen te vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder en aanvaller spelen nauwelijks in het elftal van Ronald Koeman en hebben hun meerwaarde niet bewezen. Volgens Martin van Geel is er nog geen beslissing genomen en zal er pas aan het einde van het seizoen worden gekeken wat er met het duo gaat gebeuren.

Bakkal beschikt over een aflopend contract, terwijl Armenteros wordt gehuurd van Anderlecht, met een optie tot koop. "We kunnen tot het eind van dit seizoen wachten om te beslissen", zegt technisch directeur Van Geel tegen Hand in Hand. "Ze hebben in ieder geval niet gebracht wat wij ervan gehoopt en verwacht hadden. Dat vinden ze zelf trouwens ook."

De 29-jarige Bakkal kwam nog niet verder dan 8 invalbeurten in het lopende voetbaljaar, terwijl de teller van de 23-jarige Armenteros op 19 competitieduels staat. Hij mocht nog wel elf keer in de basis beginnen van Koeman. Van Geel weet nog niet of Feyenoord in de zomer de transfermarkt op zal gaan: hij benadrukt dat de club eerst spelers zal moeten verkopen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties