Feyenoord start samenwerking met RBC Roosendaal

Feyenoord start samenwerking met RBC Roosendaal

De jeugdopleiding van RBC gaat samenwerken met die van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel en hoofd jeugdopleidingen Damian Hertog van de Rotterdamse eredivisieclub komen vanavond samen naar het Herstaco Stadion om de deal met de Roosendaalse amateurclub te bekrachtigen.

Volgens Feyenoord reikt de toekomstige samenwerking met RBC verder dan het amateurpartnerschap dat de Rotterdammers al met tal van verenigingen in Nederland hebben.

"Wij zullen onze know-how aan RBC beschikbaar stellen en een paar keer per jaar een clinic komen geven. Als er spelers uit de jeugd van RBC rijp zijn voor een overstap naar een profclub krijgen wij voorrang op anderen", aldus Van Geel.

Feyenoord gaat de samenwerking met RBC aan vanwege het behoorlijke niveau van de jeugdopleiding van de Roosendaalse zondagvierdeklasser, zegt Van Geel.

Samen met Hertog licht hij de afspraken met RBC maandagvond nader toe tijdens een persconferentie in het Roosendaalse Herstaco Stadion.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties