Castelen kan oude club niet pijn doen bij bijzonder weerzien

Castelen kan oude club niet pijn doen bij bijzonder weerzien

Romeo Castelen kon zijn oude club Feyenoord zondagmiddag geen pijn doen. Met RKC Waalwijk vecht de aanvaller tegen degradatie en in De Kuip kon hij in ieder geval niet stunten. De Brabanders gingen met 2-0 ten onder bij de rentree van spits Graziano Pellè.

Voor Castelen was het een bijzonder weerzien. ‘Het is een heel andere ervaring om tegen Feyenoord te spelen. Je speelt in een fantastisch stadion met een prachtig publiek. Het is gewoon een fantastische club. Ik ben trots dan ik hier drie jaar heb mogen spelen', vertelt hij tegenover RTV Rijnmond.

Willem van Hanegem zou de 30-jarige voetballer graag bij Feyenoord zien. Zelf is Castelen wat bescheidener over zijn toekomst. ‘Ik ben heel ambitieus en eindelijk weer fit. De clubs moeten weer in je geloven na mijn lange blessureleed. RKC heeft me de kans gegeven, waardoor ik er nu heel anders opsta. Ik ga in de zomer rustig bekijken wat er gaat gebeuren.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties