Klooster: 'Volgend seizoen debuut voor Feyenoord 1'

Klooster: 'Volgend seizoen debuut voor Feyenoord 1'

Milton Klooster, aanvaller bij Feyenoord A1, hoopt volgend seizoen al betrokken te worden bij het eerste elftal. Dat zegt de buitenspeler woensdag in Feyenoord TV. Dit seizoen speelt de eerstejaars A in het team van Roy Makaay. Dit seizoen heeft hij nog niet altijd een basisplaats bij de A1, maar de ambitie is er wel. “Ik zou graag mijn debuut willen maken voor Feyenoord 1″, bekent Klooster. “Het liefst volgend seizoen al, maar dat ligt aan mezelf. Ik moet gewoon mijn best doen en dan denk ik dat dat wel goed komt.”

Lang speelde Milton samen met zijn broertje Rodney Klooster, maar die vertrok naar Excelsior. Beiden spelen ze op de positie van rechtsbuiten. “Tussen ons is die strijd er niet echt. We proberen elkaar gewoon beter te maken”, meent Rodney. Ook Milton wil zijn broertje graag beter maken. “De oefenvormen die ik bij Feyenoord krijg deel ik dan met hem, want het niveau bij Feyenoord ligt wel hoger en daar probeer je hem dan ook in mee te slepen.”

Milton Klooster is momenteel nog niet in het bezit van een profcontract bij Feyenoord. Hij wordt wel goed in de gaten gehouden door de Stadionclub en wanneer hij volgend seizoen wel een basisplaats weet te bemachtigen zou dit zeker kunnen leiden tot een contract.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties