'Geen aanwijzingen voor een vertrek van Clasie'

'Geen aanwijzingen voor een vertrek van Clasie'

Feyenoord lijkt rekening te moeten houden met het vertrek van enkele sterkhouders. Voor Graziano Pellè zal de club ongetwijfeld miljoenenaanbiedingen krijgen en ook Daryl Janmaat is een interessante speler voor vele buitenlandse clubs. Jordy Clasie wordt in verband gebracht met Italië, maar de aanvoerder en zijn management zijn niet bezig met een vertrek.

Vooralsnog duidt in ieder geval niets erop dat Clasie afscheid gaat nemen van Feyenoord. 'Op dit moment zijn er geen aanwijzingen voor een vertrek. Clasie is ‘happy’ bij Feyenoord en heeft nog een doorlopend contract. Hij wil graag naar het WK om daar te presteren en daarna zullen we gaan evalueren wat we gaan doen', vertelt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg tegenover Tuttomercatoweb.

Het AC Milan van de Nederlandse trainer Clarence Seedorf zou de international nauwlettend in de gaten houden, maar die interesse is niet heel concreet. 'Het is een prachtige club met een grote historie achter zich. Het zou een droomclub van Clasie zijn, net als voor velen andere voetballers. Wie weet', besluit de belangenbehartiger.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties