Van Hanegem hekelt Feyenoord-vragen Genee: 'Onbeschoft'

Van Hanegem hekelt Feyenoord-vragen Genee: 'Onbeschoft'

Willem van Hanegem heeft al een lange tijd afscheid genomen van het programma Voetbal International waar hij voorheen wel eens aanwezig was als tafelgast. Presentator Wilfred Genee haalt echter het bloed onder de nagels van De Kromme vandaan en ook dit weekend kwam de tv-persoonlijkheid met respectloze opmerkingen richting de Feyenoord-legende.

Op radiozender BNR vroeg Genee aan td Martin van Geel of hij niet in de maag zit met Van Hanegem, of hij geen luis in de pels van de Rotterdamse club is én of het niet genant was hoe het voetbalicoon naar een baantje heeft gehengeld.

'Je zou er aan voorbij kunnen gaan, aan deze praat maar het irriteert me, ik vind het onbeschoft en zijn teksten wemelen van de onwaarheden. Genee is er op uit om onwaarheden over tafel te gooien en daar een ander op te laten reageren. Hij leeft van herrie in de tent en hoop dat deze man tot de orde geroepen wordt. Het is kleinzielig wat hij doet', opent Van Hanegem in het Algemeen Dagblad de aanval.

De legendarische oud-middenvelder is het duidelijk zat. 'Ik heb niet om een baan gevraagd bij Feyenoord, ik heb alleen aangeboden mee te willen helpen aan de verdere opbouw van een sterk Feyenoord. Mag ik alsjeblieft? Meneer Genee heeft daar problemen mee. Op basis waarvan? Wat heeft hij voor het voetbal betekend? Wat heeft hij voor Feyenoord betekend?'

Lees meer over
Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties