'Te Vrede zondag geflankeerd door twee buitenspelers'

'Te Vrede zondag geflankeerd door twee buitenspelers'

Hoofdtrainer Ronald Koeman toverde afgelopen weekend plots een verrassende opstelling uit zijn hoge hoed. Met vijf verdedigers bij de eerste elf werd FC Groningen eenvoudig aan de kant gezet (0-2). Aanstaande zondag lijkt de oefenmeester echter weer terug te vallen op zijn vertrouwde formatie met drie aanvallers, veronderstelt het Algemeen Dagblad donderdagochtend.

Mitchell te Vrede zal daarbij wederom in de punt van de aanval gepositioneerd worden. De spits kon in de Euroborg geen potten breken, maar dat kan zo maar veranderen nu hij in het thuisduel met sc Heerenveen wel door twee buitenspelers geassisteerd wordt.

Ook de komende weken lijkt coach Koeman te blijven puzzelen. Alle drie zijn middenvelders staan immers op scherp. Tonny Vilhena, Jordy Clasie én Lex Immers ontvangen een automatische schorsing bij een gele kaart. Doelman Erwin Mulder moet ook oppassen met reeds vier ontvangen prenten.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties