Twee mensen onder trein bij station Rotterdam-Zuid

Twee mensen onder trein bij station Rotterdam-Zuid

Bij het NS-station van stadion de Kuip in Rotterdam zijn twee mensen onder een trein gekomen. Over hun toestand is nog niks bekend. Het treinverkeer ligt stil. Hulpdiensten zijn ter plaatse en er is ook een traumahelikopter op de plaats van het ongeluk. Nadere bijzonderheden zijn nog niet bekend.

EDIT: Station Rotterdam-Zuid (Rijnmond.nl)
Bij station Rotterdam-Zuid zijn zondagavond twee mensen onder een trein gekomen. De politie kon niet direct zeggen wat er precies is gebeurd en hoe de slachtoffers er aan toe zijn.

Hulpdiensten zijn direct uitgerukt. Ook is een trein naar station Zuid gestuurd om de reizigers op te halen die in de trein zaten die bij de aanrijding betrokken was. De NS verwacht volgens een eerste bericht dat de verstoring rond 22.00 uur zal zijn verholpen.

Reizigers tussen Den Haag Centraal en Tilburg en tussen Rotterdam Centraal en Eindhoven krijgen het advies om te reizen via Utrecht Centraal.

UPDATE: Meerdere bronnen, waaronder de NOS en RTL, melden inmiddels dat beide personen overleden zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties