De Vrij kijkt met vertrouwen naar topper tegen AZ

De Vrij kijkt met vertrouwen naar topper tegen AZ

Stefan de Vrij rekent erop dat Feyenoord zondag goed voor de dag komt in de topper tegen koploper AZ. De nummer vier van de eredivisie speelde zondag tegen Cambuur een dramatische eerste helft, maar toonde na rust herstel en won met 2-0.

"We hebben goede zaken gedaan, ook al was het niet groots. Zeker de eerste helft was heel matig, in de tweede helft was het een wereld van verschil", zegt De Vrij, die het zwaar had in Friesland, tegen NUsport.

Vorige week ging Feyenoord pijnlijk onderuit tegen Heracles Almelo in eigen stadion. Na de goede wedstrijden tegen Go Ahead Eagles (2-2) en Vitesse (1-2) lijkt het er langzaam op dat de Rotterdammers beter presteren buiten De Kuip dan voor eigen publiek.

"Het is heel raar dat het in uitwedstrijden nu beter lijkt te gaan, al hebben we thuis ook van ADO Den Haag en FC Utrecht gewonnen. AZ wordt een belangrijke wedstrijd. Dan kunnen we heel goede zaken doen en daar hebben we alle vertrouwen in."

Lees verder extern

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties