Mathijsen: 'Elke voetballer wil spelen, ik ook'

Mathijsen: 'Elke voetballer wil spelen, ik ook'

Routinier Joris Mathijsen mag sinds eind september eindelijk weer eens hopen op een basisplek. De mandekker viel zondag tegen Cambuur (0-2) in voor de tegenvallende Miquel Nelom en lijkt zich te hebben teruggevochten in de basiself.

"Elke voetballer wil altijd spelen, ik ook dus", liet de centrale verdediger weten. "Deze invalbeurt doet me goed. We hebben na rust de nul gehouden en nog een doelpunt gemaakt. Ik heb niets te klagen", kijkt Mathijsen terug op zijn invalbeurt tijdens het duel tegen Cambuur.

Mathijsen kon echter wel leven met zijn rol als bankzitter. "Ik voelde me niet echt gepasseerd. De ploeg won echter veel, waardoor ik op mijn kans moest wachten. Deze wedstrijd tegen Cambuur was het weer eens mijn beurt. Of ik tegen AZ in de basis mag beginnen? Dat moet je aan de trainer vragen. Maar ik heb en houd altijd hoop", aldus de verdediger.

Lees meer over
Mathijsen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties