Clasie: 'Iedereen is tevreden over Immers'

Clasie: 'Iedereen is tevreden over Immers'

De tevredenheid over de drie punten overheerste zondag bij de spelers van Feyenoord, maar toch was er veel aan te merken op het vertoonde spel. Ook aanvoerder Jordy Clasie, die de band overnam van de geschorste Graziano Pellè, was kritisch.

Clasie liet zich als aanvoerder duidelijk gelden. Zo kreeg Stefan de Vrij een flinke uitbrander te verduren voor rust. "Dat zijn momentjes die gebeuren in een wedstrijd. Met onnodig balverlies helpen we de andere ploeg in de wedstrijd. We moeten durven te voetballen. Gelukkig waren we in de tweede helft een stuk stabieler. We kwamen bijna niet meer in de problemen."

Dat was mede te danken aan een treffer van Lex Immers in de blessuretijd van de eerste helft. De aanvallende middenvelder is de laatste weken van waarde voor Feyenoord, met name in uitduels. "Hij heeft een groot loopvermogen en is belangrijk voor ons. Hij krijgt weleens kritiek, maar in de spelersgroep is iedereen tevreden en dat weet hij zelf ook."

Volgende week heeft Feyenoord wat goed te maken bij 'het legioen' na de thuisnederlaag tegen Heracles Almelo van vorige week. De verrassende koploper AZ is de tegenstander van de nummer vier in De Kuip. "We doen weer mee bovenin. Dat wordt een mooi potje, dan moeten we het spel van de tweede helft ook laten zien aan het eigen publiek."

Lees meer over
Lex Immers Immers Clasie Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties