Vilhena: 'Verliezen is ook voetbal'

Vilhena: 'Verliezen is ook voetbal'

Tonny Vilhena kwam met een opvallende conclusie na de 4-1 nederlaag van Feyenoord tegen FC Twente toen hem de vraag werd voorgelegd of het een vervelende wedstrijd voor hem was.

"Nee, dat wil ik niet zeggen. Ik denk dat we als ploeg goed hebben gespeeld. Ik denk niet dat het vervelend is geweest, alleen aan het einde van de wedstrijd", aldus Vilhena tegen NUsport.

Stefan de Vrij en Jordy van Deelen moesten met rood naar de kant. Vilhena wilde niets kwijt over het optreden van arbiter Richard Liesveld. "Daar wil ik niet over praten. Dat is gebeurd en op naar de komende wedstrijd."

Vilhena maakt zich ondanks de twee nederlagen geen zorgen over de rest van het seizoen. "Verliezen is ook voetbal, het gaat niet altijd hoe je wilt. Natuurlijk is het balen,

Het volgende duel is uitgerekend tegen Ajax, al gaat Vilhena eerst op pad met Jong Oranje. "Ik ga er even tussenuit, daar wil ik me nu op focussen en dan zien we het daarna wel weer. Ajax is nog ver weg, daar wil ik niet over praten."

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties