Feyenoord blaast minuut stilte af

Feyenoord blaast minuut stilte af

Feyenoord heeft gisteren afgezien van de traditionele minuut stilte tijdens de openingswedstrijd in De Kuip. Tijdens het herdenkingsmoment wordt stilgestaan bij het overlijden van alle Feyenoorders over het afgelopen jaar, maar gisteren heeft de clubleiding een verzoek van Peter Houtman op het laatste moment geweigerd. Vele supporters keken elkaar gisteravond dan ook verbaasd aan toen de wedstrijd tussen Feyenoord en Real Mallorca begon zonder de minuut stilte.

'De traditionele minuut stilte werd door de leiding afgeblazen, omdat de spelers al op het veld waren voor de warming up. Heb nog voorgesteld om de minuut stilte bij de wedstrijd naar net voor de aftrap te verplaatsen, maar de clubleiding besloot anders', aldus de stadionspeaker en oud-speler van de Rotterdamse club op zijn twitterpagina.

De supporters stonden gisteren desondanks stil bij het overlijden van een grote Feyenoorder. De aanhang van Feyenoord ontrolde een groot spandoek van Bob van den Boogaart, die vorige maand op 79-jarige leeftijd overleed. Van den Boogaart zette zich ruim zestig jaar als vrijwilliger in voor Feyenoord en de FSV. Hij werd dan ook terecht benoemd tot erelid van de FSV.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties