Feyenoord heeft het gehad met Dirk Kuyt

Feyenoord heeft het gehad met Dirk Kuyt

Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam heeft de Rotterdamse club het eventjes ‘helemaal gehad’ met Dirk kuyt. De journalist van Voetbal International zei dat gisteravond tijdens een editie van VI on Tour in Dordrecht.

Kuyt liet deze week weten dat een terugkeer naar De Kuip komend seizoen niet aan de orde is. En dat terwijl hij enkele weken geleden toch met Feyenoord in gesprek was gegaan over een rentree bij ‘zijn’ club. Krabbendam: “Waarschijnlijk wist Kuyt toen al dat hij het niet zou doen. Dat gesprek is volgens mij alleen maar voor de vorm geweest, als een soort gebaar naar de supporters. Feyenoord zal het zelf niet zeggen, maar ik heb de indruk dat men aardig gepikeerd is.”

John Guidetti
Een terugkeer van de 31-jarige spits lijkt nu definitief van de baan. Op supporters-websites reageert een groot deel van het legioen gepikeerd op het afhaken van Kuyt. In een later stadium, over een paar jaar, zou Kuyt wel eens te oud kunnen zijn. Wie nu de opvolger van John Guidetti in de spits wordt, is onduidelijk. Wel zei Krabbendam dat Luc Castaignos een optie is.

Lees meer over
Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties