Nieuwe uittenue in de verkoop in Feyenoord Fanshops

Nieuwe uittenue in de verkoop in Feyenoord Fanshops

Het nieuwe uittenue van Feyenoord voor het seizoen 2012/2013 is vrijdagochtend voor het eerst in de verkoop gegaan in de Feyenoord Fanshops bij het stadion en aan de Lijnbaan in Rotterdam. Bij de Fanshop naast het stadion was direct grote vraag naar het nieuwe donkerblauwe shirt, dat op zeer positieve reacties van de supporters kon rekenen.

De verkoop van het nieuwe uitshirt kan geen bezoeker van een van de Fanshops ontgaan. Niet alleen lachen op een grote banner Bruno Martins Indi, Jordy Clasie, Ron Vlaar en Ruben Schaken de bezoekers in het nieuwe uittenue toe, maar ook zijn alle medewerkers van de clubwinkels gehuld in het nieuwe shirt en staan in de etalage paspoppen gehuld in het nieuwe uittenue.

Een van de eerste supporters die het nieuwe shirt wist te bemachtigen was de 15-jarige Jerome uit Ommoord. Hij was speciaal voor de aanschaf was het nieuwe uitshirt naar De Kuip gekomen en liet in de Fanshop direct zijn eigen naam op de achterkant drukken. ‘Ik vind het een mooi shirt’, zei hij. ‘Afgelopen woensdag ben ik samen met mijn vader naar Feyenoord tegen Heracles geweest en dat was erg mooi. Ik ben blij dat ik nu als een van de eersten het nieuwe uitshirt heb.’

Feyenoord speelt aanstaande zondag de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen voor het eerst in het nieuwe donkerblauwe uittenue. Het volledige tenue is vanaf vrijdag (vandaag) te koop in de Feyenoord Fanshops en via de Feyenoord Fanshop online. Klik hier om direct naar de online Fanshop te gaan.

Lees meer over
uitshirt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties