NEC betreurt hoeveelheid Feyenoorders in thuisvakken

NEC betreurt hoeveelheid Feyenoorders in thuisvakken

In het vervolg kunnen NEC-clubcardhouders maar één extra ticket voor een topwedstrijd kopen met hun clubcard. De Nijmeegse club is geschrokken van het aantal Feyenoord-supporters die de wedstrijd via een thuisvak aan het volgen waren. In 2010 dreigde NEC ook al om stadionverboden uit te delen aan supporters die een extra kaartje kochten voor aanhangers van de bezoekende club.

'Het betreurt ons wel te moeten constateren, ondanks het strenge kaartverkoopregime, dat veel NEC-supporters hun clubcard hebben gebruikt om tickets voor Feyenoord- supporters te kopen voor de NEC-supportersvakken. Wij zijn dan ook genoodzaakt om voor dergelijke top wedstrijden maatregelen te treffen door per clubcard slechts over te gaan tot het aanbieden van één ticket', zo valt te lezen op de officiële website van de club.

Feyenoord won afgelopen zondag het duel in de Goffert met 0-2. Otman Bakkal en Guyon Fernandez scoorden voor de Rotterdammers. Grote delen van de wedstrijd galmden liederen van Feyenoord door het stadion. Deze liederen werden zowel door het uitvak ingezet als door supporters die een heus eigen 'uitvak' hadden gecreëerd.

Lees meer over
NEC
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties