Been loopt eerste persoonlijke prijs bij Feyenoord mis

Been loopt eerste persoonlijke prijs bij Feyenoord mis

Mario Been heeft titel ‘Coach van het jaar’ misgelopen. De Rotterdammer die begin dit seizoen over kwam van NEC om Gertjan Verbeek op te volgen moest het afleggen tegenover inmiddels Ex-FC Twente trainer Steve McClaren. Door voor het eerst in de historie van FC Twente kampioen van Nederland te worden werd de Engelsman door zijn collega-trainers tot beste trainer verkozen.

Been was voor Feyenoord de gedroomde trainer na het ontslag van Gertjan Verbeek. Hij bleef uit respect voor NEC tot het eind van vorig seizoen trainer bij de Nijmegenaren, om na dat seizoen het stokje over te nemen van interim-trainer Leon Vlemmings. Onder leiding van Mario Been werd er dit seizoen weer een Feyenoord waardig resultaat geboekt. Na een aantal magere jaren eindigde Feyenoord op een vierde plek in de competitie en stond het in de finale van de KNVB Beker na indrukwekkende zeges op AZ, FC Twente en PSV.

Andere genomineerden waren Martin Jol en oud-Feyenoordtrainer Gertjan Verbeek.

Lees meer over
Verbeek McClaren Jol
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties