''Zoveel mogelijk spelen, dat maakt spelers sterker en het elftal beter''

''Zoveel mogelijk spelen, dat maakt spelers sterker en het elftal beter''

De mensen in De Kuip kunnen zich nog wel de spreekkoren 'Mark van Bommel breek je been' herinneren, maar Willem van Hanegem lijkt toch meer in het kamp van 'liever bij je club dan tegenover je club' te zitten. Van Bommel staat als trainer inmiddels bovenaan in de Bundesliga met Wolfsburg. "Rond Van Bommel gaat het al zijn hele loopbaan zoals nu. Er is altijd weerstand tegen hem geweest, maar dan bijt hij zich vast en gaat vechten."

"Ik noemde hem een keer als een mogelijke kandidaat om Feyenoord te trainen, dat vonden sommige mensen hilarisch. Maar ik denk dat hij kwaliteiten heeft als trainer, dat zag je bij PSV ook". aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

De Kromme zet ook zo zijn vraagtekens bij het verplaatsen van de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Heracles. "Hadden ze die niet op zaterdagavond, desnoods een beetje vroeger dan normaal, kunnen spelen? Ik denk dat Feyenoord die wedstrijd zal missen op weg naar de uitwedstrijden tegen Maccabi Haifa in de Conference League en tegen PSV in de competitie. Zoveel mogelijk spelen, dat maakt spelers sterker en het elftal beter."

De volgende tegenstander van Feyenoord in de Eredivisie is PSV in Eindhoven. PSV won eindelijk weer eens van een club die volgens de huidige normen tot de top vier behoort. "In alle eerlijkheid vond ik AZ beter voetbal spelen. PSV sloeg wel toe, maar voetballend kunnen ze nog wel wat verbeteren. Daarom kijk ik uit naar PSV-Feyenoord zondag. Na een Europese week."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties