Zorgen over Jahanbakhsh: "Dat wordt nog wel een thema"

Zorgen over Jahanbakhsh: "Dat wordt nog wel een thema"

Alireza Jahanbakhsh speelde tegen FC Twente opnieuw een ongelukkige wedstrijd als basisspeler bij Feyenoord. Het was de laatste Eredivisiewedstrijd in een voor hem sowieso tegenvallend eerste seizoen in De Kuip. In de podcast van RTV Rijnmond leidde dat tot de discussie hoe zijn toekomst bij Feyenoord eruit moet zien.

Zo vroeg Ruud van Os zich af waarom Jahanbakhsh bij afwezigheid van Reiss Nelson mocht starten, terwijl Patrik Wålemark tegen Go Ahead Eagles nog aan de aftrap stond. "Als je een kans krijgt in Deventer en je doet het wat minder, ben je dan gelijk af? Geef die jongen dan meerdere wedstrijden de kans", opperde hij. Feyenoord-wachter Sinclair Bischop was het met hem eens en wees erop dat Jahanbakhsh opnieuw niet overtuigde.

"Dus wat te doen met Jahanbakhsh?", vroeg Bischop zich vervolgens af. "Het kan zijn dat het eerste jaar nog moeizaam gaat en dat hij in het tweede jaar wel levert, maar misschien moet je ook gaan kijken wat de beste oplossing is voor beide partijen. Hij moet aan spelen toekomen en Feyenoord gaat er misschien wel voor om Reiss Nelson opnieuw te huren. Dan heb je met Nelson en Wålemark eigenlijk de vleugel wel ingevuld."

"Ik denk dat dat ook nog wel een thema wordt", zei Bischop, die een pijnlijke conclusie trok. "Zoals hij bij Brighton op een dood spoor zat, zit hij dat op dit moment bij Feyenoord ook." Toch schrijft hij de Iraniër nog niet helemaal af. Hij wees op Luis Sinisterra die - voor hem weliswaar in een compleet nieuw land als jonge speler - ook een lastig begin kende in Rotterdam. "We weten wat hij kan, dat kan hij ook niet helemaal kwijt zijn", zei hij tot slot over Jahanbakhsh.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties