''Zonder twijfel de beste aankoop ooit van Arnesen''

''Zonder twijfel de beste aankoop ooit van Arnesen''

Bryan Linssen en Luis Sinisterra blonken in het duel van Feyenoord tegen Union Berlin uit op het veld. De redactie van RTV Rijnmond is vooral lovend voor de man die langs de lijn stond. Trainer Arne Slot krijgt dan ook de complimenten van journalist Ruud van Os.

"Zonder twijfel de beste aankoop ooit van Frank Arnesen", vertelt Van Os in de podcast. "Slot begrijpt het spel en is realistisch. Hij is geen fossiel en gaat mee met zijn tijd. Hij durft zich aan te passen aan de tegenstander. Bovendien vond ik het goed hoe hij sprak over het afsteken van vuurwerk. Hij zegt duidelijk dat de supporters er ook zonder vuurwerk een mooi feest van kunnen maken. Hij krijgt daar sowieso kritiek op, maar dat deert hem niet. Een dikke pluim voor hem."

Van Os is ook lovend over de sfeer in De Kuip. De supporters waren voor een deel verantwoordelijk voor het goede spel. ''Feyenoord pakt een ploeg in dit soort duels bij de ballen en laat niet meer los. Daar kan de tegenstander niet tegenop." Sinclair Bischop zag ook Sinisterra weer enorm belangrijk zijn voor Feyenoord met zijn creativiteit. ''Voetballend gezien de man of the match. Hij kan het openbreken met een individuele actie, iets waar het Feyenoord nogal eens aan ontbeert.''

Lees meer over
Frank Arnesen Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties