Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: ''Feyenoord voldeed aan alle voorwaarden''

Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: ''Feyenoord voldeed aan alle voorwaarden''

Het hing al een tijdje in de lucht, maar sinds zaterdag is Alireza Jahanbakhsh officieel Feyenoorder. De aanvaller heeft een contract getekend voor drie seizoenen, met een optie voor nog een vierde seizoen. De transfer had wel wat voeten in de aarde.

Eerder gingen er geruchten rond dat Feyenoord slechts één miljoen euro heeft betaald voor de Iraniër, maar dat wordt ontkracht door Amir Hashemi, de zaakwaarnemer van Jahanbakhsh. ''Ik heb sommige bedragen gelezen en moet zeggen dat het belachelijk en tegelijkertijd grappig is. Ik weet niet waar dit soort bedragen vandaan komen'', zegt Hashemi in gesprek met Merhnews. De exacte transfersom is dus niet bekend, maar trainer Arne Slot had zaterdag ''niet de indruk dat we diep in de buidel hebben moeten tasten.''

Feyenoord en Brighton & Hove Albion waren liefst tweeënhalve maand met elkaar bezig voordat de deal rondkwam. ''Het was een lastig proces'', zegt Hashemi over de transfer. ''Alireza had nog een contract voor twee jaar. Ze hebben 25 miljoen euro voor hem betaald en dan is het logisch dat ze hem niet snel laten gaan. Toen we Feyenoords aanbod op tafel legden, hebben we naar alle aspecten gekeken. Zijn overstap van Engeland naar Feyenoord duurde ongeveer tweeënhalve maand. Het was voor zowel mij als Alireza belangrijk dat de club meedoet om de prijzen. Van de drie clubs die serieus waren voor hem, voldeed Feyenoord aan alle voorwaarden'', aldus Hashemi.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties