'Zaakwaarnemer bevestigt onderhandelingen Jørgensen' (update)

'Zaakwaarnemer bevestigt onderhandelingen Jørgensen' (update)

Nicolai Jørgensen en Leroy Fer kunnen deze zomer naar de Turkse Süper Lig verkassen. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt op Twitter. Volgens FTM is de interesse vanuit Turkije voor beide spelers echter nog niet concreet.

Jørgensen gaf in de eerste week van de voorbereiding al aan Arne Slot aan dat hij graag wil vertrekken. De Deen traint sindsdien apart van de groep en wacht een mogelijke transfer af. Fer speelde in de voorbereiding in het hart van de defensie, maar het is afwachten wat zijn rol dit seizoen wordt wanneer Lutsharel Geertruida is hersteld van zijn blessure.

Ook probeert Feyenoord een nieuwe rechter centrale verdediger aan te trekken. Het contract van Fer loopt aan het einde van dit seizoen af. Mocht Feyenoord dus nog wat geld aan de middenvelder willen verdienen, dan moet het nog deze zomer afscheid nemen van Fer.

Update dinsdag 20 juli 16:31 | Jørgensen dichtbij akkoord
Nicolai Jørgensen is dichtbij een akkoord met een Turkse club, zo meldt FTM. De Deen onderhandelt momenteel over een contract met Kasımpaşa SK uit Istanboel, maar er is nog geen akkoord bereikt. De verwachtingen zijn dat de spits de komende dagen de overstap gaat maken en daarmee het hoofdstuk Feyenoord afsluit.

Update dinsdag 20 juli 18:30 | Zaakwaarnemer bevestigt onderhandelingen Jørgensen
Zaakwaarnemer Ali Dursun bevestigt dat Jørgensen momenteel in onderhandeling is met een club. Ook geeft hij tegenover het Algemeen Dagblad aan dat er nog altijd meerdere clubs concreet zijn voor de spits. Met zijn vertrek komt er een salarispost van bijna twee miljoen euro vrij.

Lees meer over
Leroy Fer Nicolai Jørgensen Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties